AppZUMBi Background Image
Are you Domus Technica? AppZUMBi generated this app from content on Google Play.
Click here to claim Vidunderlige uger.
Developer App Feature Image

Price: $1.94

Developer:

App Type:

Categories:


Content Rating: Everyone

Quick Description:
Winner at the BEST APP EVER Awards 2013!Pris som den bedste app for mødre 2012! sheknows.com“Vidunderlige uger app kan føl


Vidunderlige uger

Winner at the BEST APP EVER Awards 2013!

Pris som den bedste app for mødre 2012! sheknows.com

“Vidunderlige uger app kan føles som en livslinie igennem den tid hvor man bare tænker hvad sker der?”

Vidunderlige uger app er en international bestseller og er nu også her som en Android app!. Den er baseret på den internationale bestseller bog Vidunderlige uger og mere en 35 års international videnskabelig forskning. Denne app vil holde dig informeret om mentale spring og omklamrende faser af dit barns udvikling – både dag og nat!

Dette app har vundet priser i flere forskellige lande som DEN BEDSTE FORÆLDRE APP!

Nyt:
- Indsætte et billede af dit barn
- Dele dit barns spring på Facebook
- nyt design og en masse nye funktioner!

Besked til alle de millioner af forældre som allerede bruger denne app: du skal indtaste dine informationer om dit barn igen, efter at have opdateret.
Tænk på dette som en bærbar version af oversigten af spring fra bogen Vidunderlige uger. Hvor bogen beskriver i dybden og på en let forståelige måde de fantastiske mentale ændringer dit barn gennemgår, er app’en et perfekt ekstra element til at holde dig informeret om dit barns mentale udvikling (gennem de første 20 måneder).
Ved at vide hvad der sker med dit barn, kan du hjælpe ham med at tage de mentale spring mere roligt og stimulere hans udvikling på samme tid. Vidunderlige uger App’en kan hjælpe nye forældre med at vide:


- hvornår dit barn gennemgår et mentalt udviklingsspring
- hvad dit barn forstår og lærer af nye ting efter dette spring
- hvad dit barn vil kunne, når det har taget springet
- hvad du kan gøre for at hjælpe dit barn.

Denne app er også en nem måde at blive mindet som at jeres barn er ved at tage et spring i den’s mentale udvikling, og dermed også den store forandring der sker med verden omkring ham. Ved påmindelsen fra app’en kan du nemt slå op i bogen og få alle detaljerne omkring springet. Fordi disse spring kommer så hurtigt, kan nye evner nogle gange føles meget skræmmende for ham og det kan manifestere sig i dårlig søvn, ingen appetit, gråf, omklamrende og humørsvingninger – dette er udmattende for mor og far.


Internationale eksperter om Vidunderlige uger:

"Dette er en virkelig praktisk og sjovt måde at følge med i barnets udvikling på i de første halvandet år af dets liv. Van de Rijt og Plooij har gennem observationer indkredset de sårbare tidspunkter i barnets udvikling, ligesom jeg selv har gjort i min forskning (`Far, mor, barn: udvikling og adfærd de første 6 år af dit barns liv`). Forfatternes observationer og praktiske forslag er fremragende."
T. Brazelton, læge, professor emeritus, Harvard Medical School

"Alle, der har med små børn at gøre, vil have gavn af at læse `Vidunderlige uger`. Denne bog er en øjenåbner for forældre, når det drejer sig om deres børns vækst, udvikling, adfærdsændringer og emotionelle følsomhed. Aspekter, som forældrene ellers ikke ville tænke over, eller som de ville have svært ved at forstå."
Catherine Snow, ph.d., Shattuck Professor of Education, 
Harvard Graduate School of Education

Ansvarsfraskrivelse:
Dette program er udviklet med den største omhyggelighed. Hverken producenten eller forfatterne kan dog holdes ansvarlige for eventuelle skader, som skyldes eventuelle fejl og/eller mangler i dette program.
App Email:
App Website:

Share Vidunderlige uger
Pinterest ButtonShare on Tumblr
Download Vidunderlige uger from these app stores today.
Google Play


Screen Shots of Vidunderlige uger
Screen Shot ImageScreen Shot ImageScreen Shot ImageScreen Shot Image

Home
Apps
Portals
Online Games
News
Images/Clipart
Developers
Site Map
AppZUMBi on Facebook AppZUMBi on Google+ AppZUMBi on Twitter AppZUMBi on Pinterest AppZUMBi on Tumblr AppZUMBi on LinkIn HTML5 Powered with CSS3 / Styling, Device Access, and Semantics